ACUM: Incendii în Bujoreni şi Râmnicu Vâlcea

În această dimineaţă, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” Vâlcea au intervenit în localitatea Bujoreni şi pe strada Buda (Morilor) din Râmnicu Vâlcea, la două incendii de case.
În jurul orei 09:08, printr-un apel, a fost anunţat un incendiu la o casă din Bujoreni. La această oră, acest incendiu este lichidat. Din nefericire, a fost necesară intervenţia echipajului SMURD pentru asigurarea măsurilor de prim ajutor pentru arsuri acordate proprietarilor. În urma acestui incendiu, un bărbat de 37 de ani a suferit arsuri pe membrele inferioase şi superioare, iar o femeie, în vârstă de 60 de ani, a suferit arsuri pe mâini. Până la lichidarea incendiului, a ars mobilierul dintr-o bucătorie şi au fost degradaţi pereţii. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.
Printr-un apel dat în jurul orei 09:16, a fost anunţat cel de-al doilea incendiu, care se desfăşoară la o casă situată pe strada Buda din Râmnicu Vâlcea. În aceste momente, 3 autospeciale ale pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” se luptă pentru a stinge flăcările.
Vom reveni cu amănunte.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...