FOTO: O VÂLCEANCĂ, finalistă la Miss Universe România. Cu voturile voastre, poate ajunge la Las Vegas

În doar câteva zile, pe 1 noiembrie 2017, ora 19:00, are loc finala competiției „Miss Universe România 2017”, la Magic Place Events Grant, în București. În premieră în România, publicul prezent la eveniment își poate vota favorită, iar finalista ne va reprezenta țara în competiția Miss Universe 2017, care va avea loc pe 26 noiembrie 2017, la Las Vegas. Juriul competiției îi include pe cel mai cunoscut creator de modă din România, Cătălin Botezatu, pe designerul de pantofi și accesorii Mihai Albu, pe Aura Anghel, consultant de imagine cu experiență internațională și pe Bianca Constantin, câștigătoarea titlului Miss Universe România 2009 etc.
Cele 30 de finaliste vor defila în costume de baie semnate Cătălin Botezatu și în rochii de seară Black Sugar, iar hairstyle-ul și make-up-ul vor fi asigurate de specialiștii în imagine de la Luxury Academy.
Astfel, venind la eveniment, poți vota câștigătoarea Miss Universe România 2017 și banii cheltuiți pe bilet se întorc la tine. Reprezentanții One Life România te așteaptă la intrare să îți ofere voucherul cu ajutorul căruia vei putea face cumpărături online gratis, în contul biletului achiziționat pentru acest eveniment. Mai mult, prin tragere la sorți, fiecare cumpărător de bilet poate câștiga un premiu în valoare de 1000 de euro, din cele 3 puse la bătaie de organizatori.
Vâlceanca Raluca Oprea este una dintre finalistele Miss Universe România. Raluca are 22 de ani, este studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti. Are numeroase pasiuni, printre care şi modelingul. Îşi doreşte să lucrez în magistratură sau ca executor judecătoresc, însă nu vrea să facă acest pas până nu îşi va împlini visul de a participa la o competiţie de acest nivel.
„Astăzi vreau să vă povestesc puţin despre cum am ajuns să fiu finalistă la Miss Universe România.
Într-o zi am văzut anunţul de pe Facebook referitor la preselecţii şi m-am întrebat «De ce nu?». Deşi m-am îndoit la un moment dat de mine şi nu am fost destul de încrezătoare că o să reuşesc, am mers, iar sentimentul de după probe a fost incomparabil. Am simţit că mi-am depăşit limitele, că m-am detaşat de propriile-mi frici şi am demonstrat ce sunt şi cum sunt. Iar oamenii aceştia au crezut în mine când m-au ales, au văzut potenţial. Poate nu o să câştig premiul cel mare, poate nu o să câştig niciun premiu, de fapt, dar cel mai important este că am intrat într-un mediu din care voi pleca numai cu lucruri bune, cu experienţe uimitoare şi, în mod neaşteptat, cu prietenii frumoase.
Acum am încredere în mine, îmi voi da toată silinţa şi voi lupta să ajung cât mai sus. Şi ştiu că voi, majoritatea, îmi vreţi binele şi mă consideraţi capabilă să reprezint România. Unii poate mă subestimaţi, aveţi tot dreptul, însă daţi-mi şansa să vă arăt că o vâlceanca de la Drept are toate atuurile să devină un reprezentant al frumuseţii interioare şi exterioare, într-o competiţie în care primează doar adevăratele valori umane.
În consecinţă, vă invit pe toţi să mă susţineţi, să mă încărcaţi cu emoţii şi gânduri bune în marea finală de pe 1 noiembrie, la Magic Place Events Grant. Da, este adevărat ce mi s-a mai spus: îmi fac promovare. Pentru că sunt o fată normală, dintr-un mic oraş, dar cu aspiraţii înalte. Şi tocmai pentru că trăiesc în umbră nu mă pot baza decât pe voi, cei care deja îmi sunteţi alături de atâta vreme” a scris vâlceanca noastră pe facebook.
Pentru a o susține pe vâlceanca noastră, mergeți la eveniment și votați-o. Biletele se găsesc online, la recepția Premier Palace Spa Hotel și la sediul OneLife din București. Biletele VIP, care costă 460 lei, sunt disponibile până pe 31 octombrie și includ welcome drink și un meniu exclusivist format din trei feluri de mâncare, băuturi alcoolice și non-alcoolice, iar pentru biletele Public se achită 230 lei.

Facebook: https://www.facebook.com/gen.ralucaa
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...