Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Aurelian Roşca: „niciun meci nu e uşor”

26 Oct 2017
HCM Râmnicu Vâlcea nu a turat motoarele la maxim cu ultima clasată din Liga Florilor! Formaţia pregătită de Aurelian Roşca a câştigat meciul din etapa a V-a, partidă care s-a disputat în Sala Traian, bifând a III-a victorie consecutivă în campionat. În urma acestui rezultat, HCM a trecut pe locul 4 în clasament, în spatele echipelor CSM Bucureşti, SCM Craiova şi Corona Braşov. “A fost un meci greu, în ambele reprize. CSM Slatina şi-a apărat şansele cu multă ardoare şi le felicit pe adversare pentru cum au jucat. Pentru noi sunt trei puncte câştigate, această victorie ne-a ajutat să urcăm pe locul patru în clasament, mă bucur că rămânem în lupta pentru îndeplinirea obiectivului, a spus tehnicianul Aurelian Roşca. Formaţia vâlceană speră să nu mai piardă nicio partidă din acest sfârşit de an, însă are câteva meciuri dificile atât acasă cât şi în deplasare. După U Cluj, HCM va întâlni pe teren propriu formaţia lui Gheorghe Tadici, HC Zalău, după care va juca cu liderul CSM Bucureşti. Vâlcencele vor întâlni apoi acasă pe CSU Danubius Galaţi şi pe HCM Slobozia în deplasare.
Într-un joc în devans din etapa 6 a Ligii Florilor, HCM Râmnicu Vâlcea a jucat miercuri, 25 octombrie, la Cluj-Napoca, cu Universitatea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Nicu Tănase

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa nicu.tanase@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella