ASTĂZI nu se eliberează permise şi nu se fac înmatriculări

Prefectul județului Vâlcea, domnul Florian Marin, informează că, din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, nu se vor putea desfășura activități cu publicul, în ziua de joi, 26 octombrie 2017, la nivelul serviciilor centrale și județene, implicit și la nivelul Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Vâlcea.
Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei, urmând ca imediat ce situația va reveni la normal, se vor face demersurile necesare de informare a cetățenilor.
De menționat faptul că persoanele programate în această zi, vor fi tratate cu prioritate în prima zi de lucru cu publicul în care situația va reveni la normal.
Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Vâlcea, își cere scuze pentru neplăcerile create și dă asigurare că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...