SE TAIE COPACI PE VALEA OLTULUI! Trafic restricţionat timp de trei zile

Pentru că lucrătorii de la Secţia Regională de Drumuri vor tăia anumiţi arbori de pe marginea DN7, care pun în pericol siguranţa traficului rutier, circulaţia pe Valea Oltului se va desfăşura cu întreruperi de miercuri până vineri.
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Romane informează că miercuri şi joi, în intervalul orar 8:00 - 17:00 şi vineri, în intervalul orar 8:00 - 12:00, pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, traficul rutier va fi întrerupt pentru intervale scurte de timp (de maximum 10 minute) pe tronsonul Brezoi - Racoviţa, în judeţul Vâlcea.
Pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite, şoferii sunt sfătuiţi să manifeste disciplina la volan, să ruleze cu prudenţă şi să respecte indicaţiile piloţilor de trafic ce vor dirija circulaţia.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...