Mesajul domnului Florian Marin, prefectul județului Vâlcea cu ocazia Zilei Armatei României – 25 octombrie 2017

Ziua de 25 octombrie, reprezintă un moment de referință, plin de încărcătură emoţională şi spirituală, atât pentru cei care poartă cu onoare și mândrie uniforma militară, cât și pentru întregul popor român.
În semn de preţuire pentru cei care şi-au jertfit viaţa pe altarul patriei, astăzi, mai mult ca oricând, avem datoria să ne înclinăm în faţa sacrificiilor şi faptelor de arme ale eroilor şi să le aducem un pios omagiu peste timp.
Soldaţii Armatei Române, atât cei care au dispărut pe câmpurile de luptă, cât şi cei care veghează acum pentru integritatea României, merită respect, recunoştinţă şi aprecieri, în egală măsură, iar un gând aparte trebuie să adresăm veteranilor aflaţi în viaţă, ale căror amintiri ne arată cât de multă suferinţă aduc războaiele şi ce însemnătate au pacea şi libertatea.
În această zi cu încărcătură deosebită, în numele meu şi al Instituției Prefectului Vâlcea, transmit urări de bine şi multă sănătate tuturor militarilor romani, în general și celor din garnizoana Vâlcea, în special, care prin legământ sfânt, si-au pus viața în slujba Patriei și Poporului și îi asigur de întreaga noastră considerație și gratitudine.
La mulţi ani tuturor militarilor români!
Glorie Armatei României!
• PREFECT, Florian Marin
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...