Vrei să LUCREZI în cadrul JANDARMERIEI? Iată cum poţi…

Pentru sesiunea ianuarie 2018, instituțiile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române organizează concursul de ocupare a celor 700 de locuri repartizate, după cum urmează - 350 de locuri în cadrul școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica Drăgășani, județul Vâlcea și 350 de locuri în cadrul școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Petru Rareș Fălticeni, județul Suceava.
Pentru a putea participa la concursul de admitere, candidații trebuie să îndeplinească anumite condiții și criterii specifice, dintre care amintim: să aibă cetățenia română, să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, să aibă media la purtare în perioada studiilor liceale - minim 9, vârsta între 18 ani împliniți și 27 de ani (împliniți în anul participării la concurs), înălțimea de minimum 1,70 m bărbații și 1,65 m femeile, apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic, fără antecedente penale.
Locurile scoase la concursul de admitere sunt comune pentru femei și bărbați.
Concursul de admitere se va desfășura în perioada 13 - 21.01.2018
Cererile-tip de înscriere se depun de către candidați la sediile Inspectoratelor de Jandarmi Județene până la data limită de 5 decembrie 2017.
Ordinea de desfășurare a probelor la concursul de admitere în instituțiile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române - sesiunea ianuarie 2018, este următoarea: examinarea medicală, verificarea aptitudinilor fizice, proba de verificare a cunoștințelor.
Proba de verificare a cunoștințelor va fi susținută la sediul Școlilor Militare de Subofițeri de Jandarmi Drăgășani și Fălticeni în data de 20.01.2018 și va consta într-un test de tip grilă. Tematica și bibliografia de concurs, etapele de înscriere a candidaților și planificarea probelor de concurs se vor afișa pe site-ul oficial al fiecărei unități de învățământ.
Pentru înscriere sau informații suplimentare, tinerii interesați se pot adresa celei mai apropiate unități de jandarmi sau să acceseze site-urile celor două școli de subofițeri: www.scoaladragasani.ro și www.jandarmeriafalticeni.ro.
Informații suplimentare:
Un stagiu de pregătire durează un an, perioadă în care elevii vor beneficia de cazare și masă în cadrul instituțiilor de învățământ postliceale ale Jandarmeriei Române, precum și de celelalte facilități ale acestora (baze sportive, săli internet etc.).
La finalul perioadei de studiu, în urma promovării examenelor de absolvire, viitorii subofițeri vor fi repartizați să își desfășoare activitatea în unitățile Jandarmeriei.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...