Revenire spectaculoasă a lui Florin Costea

22 Oct 2017
Revenire spectaculoasă a lui Florin Costea Foto: CSM Ramnicu Valcea
Fostul atacant de la Craiova, vâlceanul Florin Costea, pe care Adrian Mititelu spera să ia milioane de euro, a marcat al doilea său gol în două meciuri la noua sa echipă, ACS Şirineasa, în Liga 3.
Costea a început ca titular meciul din deplasarea de la Ghiorda, cu echipa locală, şi a marcat în minutul 62 al partidei. Fratele lui Mihai Costea a revenit pe teren, în urmă cu o săptămână, după mai bine de 10 luni de inactivitate. Atunci, la meciul de debut cu echipa secundă a Universităţii Craiova, Costea "cel mare" a fost titular, a jucat 60 de minute, a înscris şi a ratat şi un penalty.
”După o perioadă lungă în care nu am jucat, am nevoie de jocuri oficiale, să mă pun la punct cu pregătirea fizică. Îmi doresc doar să fiu sănătos şi atunci voi da şi randament. Eu m-am pregătit zilnic în ultima perioadă, aşa cum am putut eu, de unul singur sau alături de alte echipe. Dacă nu erau acele accidentări din ultima perioadă, probabil că acum eram la o echipă din străinătate, nu aici. Eu însă cred că mai am mulţi ani de jucat şi poate voi mai prinde un contract în străinătate. Am venit aici cu un singur gând, să promovăm, sunt convins că vom reuşi, avem o echipă foarte bună.”, spunea, săptămâna trecută, Costea pentru Liga2.ro.
Lansat în fotbal de CSM Râmnicu Vâlcea, Florin Costea a mai evoluat la Universitatea Craiova, FCSB, CS Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula şi FC Zakho. Campionatul trecut, Florin Costea a jucat în şase meciuri pentru CSM Râmnicu Vâlcea, în campionatul Ligii 2, pentru care a reuşit cinci goluri. Echipa vâlceană s-a desfiinţat în iarnă, iar Costea s-a pregătit apoi cu echipa cipriotă de eşalon secund Othellos Athienou, dar a revenit acasă, la Râmnicu Vâlcea, după ce oferta scrisă a fost mult sub cea negociată iniţial.
Cu victoria de la Ghiroda, ACS Şirineasa a ajuns la 25 de puncte acumulate în nouă etape şi are un avans de opt puncte faţă de CS U Craiova 2, echipa de pe locul 2. Principala favorită la promovare, CSM Şcolar Reşiţa, a pierdut pe teren propriu meciul cu CNS Cetate Deva, scor 1-2, şi e abia pe locul 4, cu 14 puncte.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...