VISURI LA CHEIE: Familia Marinoiu din Ocnele Mari are o locuință nou, superbă și dotată cu toate utilitățile

19 Oct 2017
VISURI LA CHEIE: Familia Marinoiu din Ocnele Mari are o locuință nou, superbă și dotată cu toate utilitățile Foto: visurilacheie.protv.ro
Echipa Visuri la cheie a reuşit să mai împlinească un vis în timp record, iar miercuri, 18 octombrie 2017, de la 20:30, a ajuns în localitatea Ocnele Mari din județul Vâlcea, pentru a ajuta familia Marinoiu, o familie extraordinară, cu o poftă de viaţă nemaiîntâlnită, să aibă o locuinţă pe măsură, complet renovată şi utilată în care să înceapă un nou trai, anunță http://visurilacheie.protv.ro.
În numai trei săptămâni, Dragoş Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu şi Omid Ghannadi, împreună cu zeci de constructori şi voluntari, au reuşit să construiască de la zero o casa perfectă pentru Corina, Ionel şi cei doi copii ai lor, Larisa şi Flavius.
A şasea ediţie Visuri la cheie a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public şi a înregistrat 11.9 puncte de rating şi 31.5% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de aproximativ două ori mai mult faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 7.3 puncte de rating şi 19.3% share. 
Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, aproximativ 2 milioane de telespectatori au trăit emoţia unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:16, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor aproape 2.4 milioane de romani.  
Un vis împlinit şi şansa la un trai mai bun
Există oameni care lupta pentru supravieţuire, dar care se bucura de fiecare secundă de viaţă. Aceştia sunt membrii familiei Marinoiu, Corina, Ionel, Larisa şi Flavius, care merită să le fie împlinite visurile la cheie. 
Aseară, echipa Visuri la cheie a ajuns la Ocnele Mari şi a cunoscut patru oameni minunaţi, extrem de pozitivi, dintre care doi părinţi gata să facă orice sacrificiu pentru copiii lor, pentru că acestora să le fie bine şi să nu le lipsească nimic.
Chiar dacă familia locuia într-o casă veche, în două camere prin care bătea vântul, cu toaleta şi bucătăria afară, ei au prezentat-o cu sufletul, acela fiind locul în care au fost împreună la bine şi la greu, unde au avut parte de momente frumoase, dar şi de necazuri. Casa familiei avea probleme extrem de grave, fiind imposibil de renovat, aşa că echipa Visuri la cheie a luat decizia să o demoleze şi să construiască o locuinţă de la zero în numai trei săptămâni. În tot acest timp, Flavius, mama şi sora lui au mers la mare, s-au plimbat cu vaporul şi s-au distrat împreună. După experienţa minunată de la malul Mării Negre, cei trei au mers la un parc de aventuri, unde băiatul nu a ratat nicio ocazie să-şi depăşească limitele. 
Întreaga echipă Visuri la cheie a realizat în cele trei săptămâni cât a durat vacanţă o casă compactă, formată din parter şi etaj, raportându-se numai la membrii familiei Marinoiu şi la dorinţele acestora. După toată această perioadă, mama şi copiii au revenit la Ocnele Mari, unde au regăsit o locuinţă nouă, trainică, frumoasă şi plină de lumină. Pe lângă această surpriză uriaşă, Dragoş Bucur a avut grijă ca şi tatăl, Ionel, care lucrează în Germania pentru a-şi putea susţine financiar familia, să fie alături de ei în acest moment important al vieţii lor.
Corina, Ionel şi cei doi copii au acum o casă modernă, decorată în stil tradiţional românesc, cu spaţii generoase, ferestre mari şi multă vegetaţie. În toată locuinţa există locuri special amenajate pentru Flavius, suficiente locuri de depozitare, camere aerisite, cu accente de culoare şi elemente decorative perfect integrate. Sufrageria este un spaţiu împărţit în două, astfel încât să pară mai mare, cu o bibliotecă generoasă, o zonă de citit, o jardinieră care se încadrează între doi stâlpi şi o zonă de living.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...