GRAV: În Râmnicu Vâlcea, trei copii au fost loviţi pe treceri de pietoni, şoferii fugind de la faţa locului!

• Aceste cazuri ar trebui să tragă un semnal de alarmă şi scoată mai mulţi poliţişti în stradă!

Doi elevi de 15 ani şi o fetiţă de 6 ani au fost victimele unor şoferi inconştienţi, care pe lângă faptul că nu au le-au acordat prioritate, lovindu-i pe trecerile de pietoni, au dat dovadă de laşitate, fugind de la locul producerii accidentelor!

Accidente produse în decurs de 5 zile

Primul accident a avut loc pe data de 12 octombrie, în jurul orei 10.00. Atunci, Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Luceafărului, din municipiu, soldat cu rănirea a doi tineri. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat că șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere la doi elevi, cu vârstele de 15 ani, care se angajaseră în traversarea regulamentară a străzii, după care a părăsit locul faptei.
Cei doi tineri au fost conduși la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe conducătorul auto în cauză, fiind vorba de un bărbat, de 53 de ani, din comună Nicolae Bălcescu.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Fetiţă de 6 ani, lovită tot pe trecerea de pietoni

În data de 17 octombrie, în jurul orei 12.30, pe strada Stolniceni, din municipiul Râmnicu Vâlcea a avut loc un alt accident rutier soldat cu rănirea unei minore, de 6 ani, aceasta fiind acroşată pe trecerea de pietoni. Şi în acest caz, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi au fost mobilizaţi poliţişti de pe raza întregului judeţ.
Poliţiştii l-au depistat pe şofer pe raza comunei Costeşti, acesta recunoscându-şi fapta.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...