A fost incendiu puternic la un depozit de instalații electrice din Râureni

Un incendiu a izbucnit marți după-amiază la acoperișul unui depozit de instalații electrice din cartierul Râureni, mai multe echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea flăcărilor.
„În data de 17.10.2017, la ora 18.16, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit mixt în municipiul Rm. Vâlcea, Str. Stolniceni.
Până la stingerea incendiului, au ars: un depozit material pe o suprafață de aproximativ 700 mp; diverse materiale depozitate în acesta (cabluri electrice, parchet, material pentru instalații sanitare etc.). De asemenea a fost degradată fațada clădirii învecinate pe o suprafață de 100 mp.” se arată în comunicatul ISU Vâlcea.

Nu s-au înregistrat victime

La intervenție s-au deplasat inițial două echipaje de la ISU Vâlcea cu autospeciale de stingere, două echipaje de la Serviciul Profesionist pentru Situații de Urgență de la Oltchim și a fost solicitată intervenția a încă trei echipaje cu autospeciale de stingere de la servicii din alte localități. Incendiul a fost localizat după circa o oră de la intervenție, apoi o parte dintre forțele de intervenție s-au retras și la fața locului au mai rămas câteva echipaje pentru lichidarea tuturor focarelor. Incendiul a fost stins în cooperare cu SPSU Oltchim. Nu au fost anunţate victime şi cauza probabilă este în curs de stabilire.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...