Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Magazinul online Fashion-24.ro isi va deschide primul magazin fizic in Ostroveni, Ramnicu Valcea

18 Oct 2017
Popularul magazin online de rochii de seara Fashion-24.ro isi deschide in curand primul magazin fizic in municipiul Ramnicu Valcea, mai exact in cartierul Ostroveni. Lansarea unui fashion store de haine pentru femei in aceasta zona este cu atat mai asteptata, deoarece aici se vor pune la dispozitia doamnelor si domnisoarelor colectiile minunate ce se regasesc in variate categorii si in magazinul online.
Inaugurarea acestui butic de moda pentru femei de toate dimensiunile este asteptata a se face undeva la sfarsitul lunii noiembrie, inceputul lunii decembrie. Locatia exacta a fashion store-ului este Ostroveni, la intrare pe boulevard, o zona foarte cunoscuta si deloc trecuta cu vederea de persoanele din oras.
In cadrul primului butic fizic Fashion-24 din tara, femeile si tinerele vor descoperi imbracaminte de dama in tendinte, in special rochii de ocazie, rochii de seara, dar si incaltaminte si genti elegante, pe toate gusturile. Cel mai important aspect al lansarii acestui magazin de haine in Ostroveni, Ramnicu Valcea, consta in versatilitatea categoriilor de piese vestimentare adresate femeilor.

In primul magazin fizic Fashion-24 din tara se vor gasi atat marimi mari, cat si marimi mici, conform cu dimensiunile diferite si siluetele femeilor de toate varstele

Vor exista, asadar, in rafturile fizice si pe umerasele fancy al acestui magazin cu imbracaminte de dama din Ostroveni multe modele de rochii in marimi mari, pe diferite categorii si in diferite colectii unice. Insa, nici doamnele si domnisoarele silfide nu sunt neglijate, existand piese de moda cu stil si farmec pentru toate dimensiunile.
Programul de functionare al acestui magazin fizic Fashion-24 din Ostroveni va fi publicat la o data ulterioara, deocamdata trebuind stiut faptul ca acest magazin elegant va fi deschis atat in timpul saptamanii, cat si sambata.
O surpriza mare pentru toate femeile ce iubesc cumparaturile de calitate, dar care adora sa achizitioneze de la magazinul online Fashion-24.ro, consta in lansarea primului magazin fizic Fashion-24 din tara. Ideea de a deschide buticul de moda in Ramnicu-Valcea i-au venit fondatorilor www.fashion-24.ro fiind inspirat mai ales de fashionistele cu stil din zona, care doresc sa aiba in dressing rochii de seara de calitate, accesorii rafinate si imbracaminte cu gust.
Evaluaţi acest articol
(31 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella