O arestare şi puneri sub control judiciar în cazul celor 4 spargeri de pe raza Râmnicului!

UPDATE: Polițiștii de investigații criminale și ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat 3 tineri, bănuiți de comiterea a 4 furturi pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.
Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul I.P.J. Vâlcea.
Ieri, 17 octombrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea a luat măsura arestării preventive față de P.Ș.A., de 19 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, iar față de B.G., de 20 de ani și B.D.C., de 18 ani, pocurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...