Râmnicean, ARESTAT după ce a condus cu 2,25 mg/l alcool pur în sânge

18 Oct 2017

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Vâlcea au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pe numele unui bărbat, condamnat la executarea pedepsei închisorii de 1 an și 11 luni, pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub influența alcoolului.
La data de 17 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe D.A.A., de 40 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care a fost condamnat la executarea pedepsei închisorii de 1 an și 11 luni, pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub influența alcoolului.

S-a reținut faptul că, la data de 27 septembrie 2015, în jurul orei 19.00, bărbatul în cauză a condus un autoturism pe Drumul Județean 676, pe raza localității Copăceni, iar la kilometrul 28 + 500 de metri, a pierdut controlului volanului și a intrat în coliziune cu un cap de pod, din beton.
Polițiștii deplasați la față locului au constatat că bărbatul emana halenă alcoolică, iar în urma analizării probelor de sânge recoltate, a rezultat inițial o alcoolemie de 2,25 g/l alcool pur în sânge, iar după o oră, îmbibația alcoolică a scăzut la 2,10 g/l alcool pur în sânge. Poliţiştii vâlceni l-au depus pe bărbat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mioveni, pentru ispășirea pedepsei.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...