RÂMNICU VÂLCEA: 4 furturi, comise într-o singură seară! Suspecţii au fost REŢINUŢI

Polițiștii de investigații criminale și ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat 3 tineri, bănuiți de comiterea a 4 furturi pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.
Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul I.P.J. Vâlcea.
Ieri, 16 octombrie, polițiștii de investigații criminale și de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, cu sprijinul specialiștilor criminaliști, au reușit, în mod operativ și cu implicarea polițiștilor în mai multe acțiuni, probarea activităților infracționale a trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, toți din municipiul Râmnicu Vâlcea, cu privire la comiterea a 4 furturi din societăți comerciale și asociații de proprietari.

Cei trei tineri sunt bănuiți că, în noaptea de 14 spre 15, ar fi pătruns, prin efracție, într-o pizzerie, în spațiile de lucru a două asociații de proprietari și în sediul unei societăți comerciale, de unde ar fi sustras laptopuri, telefoane mobile, băuturi alcoolice, o motocoasă, sume de bani și alte bunuri.
În urma investigaţiilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, polițiștii vâlceni au dispus reținerea celor trei tineri, pentru 24 de ore, pe care i-au depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul I.P.J.Vâlcea.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...