VÂLCEA: Şoferi prinşi în timp ce conduceau beţi criţă. Unul a provocat un ACCIDENT!

16 Oct 2017

În seara zilei de 15 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliției Orașului Horezu au depistat un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care conducea un autoturism pe Drumul Județean 643, pe raza comunei Roești, având o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au depistat un bărbat, de 37 de ani, din comuna Șirineasa, care conducea un autoturism pe Drumul Județean 677, pe raza comunei Pesceana, având o concentraţie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliției Orașului Berbești au fost sesizați cu privire la o coliziune între două autoturisme pe Drumul Județean 605 A, pe raza orașului Berbești. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că, un un tânăr, de 25 de ani, din comuna Alunu, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 605 A, pe raza orașului Berbești, s-a angajat în depășirea unui alt autoturism care semnalizase și se angajase în efectuarea virajului la stânga, cele două autovehicule intrând în coliziune. În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale.  Polițiștii i-au testat pe ambii șoferi cu aparatul etilotest, prilej cu care au constatat că tânărul, de 25 de ani, avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 13 spre 14 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliției Orașului Călimănești au oprit în trafic, pe Drumul Național 7 CC, pe raza orașului Călimănești, un autoturism, condus de I.M.G., de 31 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea,
Având în vedere că bărbatul emana haleă alcolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost conduși la spital pentru prelevarea de probe biologice de sânge, faţă de aceștia efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunilor de ”conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului”.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...