Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: Accident GRAV la Milcoiu. Impact devastator între o maşină şi un TIR

UPDATE: "O tânără, din comuna Budeşti, judeţ Vâlcea, de 34 ani, a condus autoturismul pe DN 7, din direcţia Rm. Vâlcea către Piteşti, iar la km 161+230 m s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autoturism, care de asemenea se afla în depăşirea unui TIR (triplare) şi a intrat în coliziune frontală cu ansamblul format din autoutilitara de Prahova şi semiremorca, condus regulamentar de un bărbat pe banda nr. 1 a sensului Piteşti- Râmnicu Vâlcea. Conducătoarea auto se afla singură în autoturism." se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

În urmă cu puţin timp un cumplit accident rutier s-a produs pe DN7, km 161, pe raza localităţii Milcoiu. Din primele informaţii, şoferul autoturismului a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un tir. În urma accidentului a rezultat o victimă, despre a cărei stare nu avem informaţii exacte. Traficul este blocat total în zonă!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella