Incendiu de vegetaţie, lăsat cu o victimă. Bărbatul a fost transportat la spital

16 Oct 2017
La sfârșitul săptămânii trecute, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea a trei incendii de vegetaţie uscată în localităţile: Grădinari, Ionești şi Stoilești.
Până la stingerea incendiilor, au ars: circa 0,5 ha vegetație tânără de salcâm, aproximativ 7 ha de miriște și circa 2,5 ha de vegetaţie uscată, lăstăriş şi mărăciniş.
In localitatea Grădinari (județul Olt), a fost necesară intervenţia echipajului SAJ Olt pentru acordarea primului ajutor medical și transportarea la spital a unui bărbat, în vârstă de 73 de ani, care a suferite arsuri la nivelul picioarelor.
La cele 3 incendii, cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...