ANUNȚ: Hotel Oltenia angajează medic balneolog

Hotelul “Oltenia”, situat în centrul staţiunii Băile Govora, angajează urgent medic balneolog. Dacă vrei să lucrezi într-un mediu plăcut şi să ai un salariu atractiv, nu evita să suni ca să obţii relaţii suplimentare la numărul de telefon: 0250/770212.

Hotelul Oltenia este situat în centrul staţiunii Băile Govora şi are o capacitate de 114 camere duble, 47 de garsoniere, 2 apartamente, precum şi o sală de conferinţe cu o capacitate de 100 de locuri.

Baza de tratament a Hotelului Oltenia este destinată tratării următoarelor afecţiuni: afecţiunile căilor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale şi afecţiunilor asociate. În tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase şi cele sulfuroase slab bicarbonatate, precum şi nămolul sapropelic de la Ocnele Mari.

De asemenea, la Hotel Oltenia se mai fac şi proceduri majore cum ar fi aerosoli individuali, pulverizaţii cameră, băi generale şi parţiale la cadă, aplicaţii parafină, băi galvanice, dar şi proceduri adiacente, după cum urmează: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, laser, kinetoterapie de grup la sală, cură de teren, duş subacval, ultraviolete.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...