Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ANUNȚ: Hotel Oltenia angajează medic balneolog

Hotelul “Oltenia”, situat în centrul staţiunii Băile Govora, angajează urgent medic balneolog. Dacă vrei să lucrezi într-un mediu plăcut şi să ai un salariu atractiv, nu evita să suni ca să obţii relaţii suplimentare la numărul de telefon: 0250/770212.

Hotelul Oltenia este situat în centrul staţiunii Băile Govora şi are o capacitate de 114 camere duble, 47 de garsoniere, 2 apartamente, precum şi o sală de conferinţe cu o capacitate de 100 de locuri.

Baza de tratament a Hotelului Oltenia este destinată tratării următoarelor afecţiuni: afecţiunile căilor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale şi afecţiunilor asociate. În tratamente se folosesc apele minerale iodurate, sulfuroase şi cele sulfuroase slab bicarbonatate, precum şi nămolul sapropelic de la Ocnele Mari.

De asemenea, la Hotel Oltenia se mai fac şi proceduri majore cum ar fi aerosoli individuali, pulverizaţii cameră, băi generale şi parţiale la cadă, aplicaţii parafină, băi galvanice, dar şi proceduri adiacente, după cum urmează: inhaloterapie cu medicamente, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, laser, kinetoterapie de grup la sală, cură de teren, duş subacval, ultraviolete.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella