Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


NEWS ALERT: Bărbatul care a agresat 2 profesoare și 3 elevi de la Liceul Chimic a fost REȚINUT

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de un bărbat, care ar fi agresat trei elevi și un cadru didactic, în incinta unei instituții de învățământ.

Din cercetări rezultă faptul că, astăzi, 13 octombrie, în jurul orei 11.30, Dondoș Gheorghe, de 37 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a pătruns fără drept în incinta Liceului Tehnologic Oltchim, din municipiul Râmnicu Vâlcea, unde ar fi agresat fizic trei elevi și un cadru didactic.

Motivul pentru care bărbatul ar fi recurs la un asemenea gest, sunt mai multe discuții contradictorii pe care fiul său, elev la liceul respectiv, le-ar fi avut cu colegii.
În baza probatoriului administrat în cauză, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, polițiștii de ordine publică au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul l.P.J. Vâlcea.
În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniști publice, fapte prevăzute de Codul Penal, .
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella