NEWS ALERT: Bărbatul care a agresat 2 profesoare și 3 elevi de la Liceul Chimic a fost REȚINUT

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de un bărbat, care ar fi agresat trei elevi și un cadru didactic, în incinta unei instituții de învățământ.

Din cercetări rezultă faptul că, astăzi, 13 octombrie, în jurul orei 11.30, Dondoș Gheorghe, de 37 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a pătruns fără drept în incinta Liceului Tehnologic Oltchim, din municipiul Râmnicu Vâlcea, unde ar fi agresat fizic trei elevi și un cadru didactic.

Motivul pentru care bărbatul ar fi recurs la un asemenea gest, sunt mai multe discuții contradictorii pe care fiul său, elev la liceul respectiv, le-ar fi avut cu colegii.
În baza probatoriului administrat în cauză, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, polițiștii de ordine publică au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul l.P.J. Vâlcea.
În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniști publice, fapte prevăzute de Codul Penal, .
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...