NEWS ALERT: Bărbatul care a agresat 2 profesoare și 3 elevi de la Liceul Chimic a fost REȚINUT

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de un bărbat, care ar fi agresat trei elevi și un cadru didactic, în incinta unei instituții de învățământ.

Din cercetări rezultă faptul că, astăzi, 13 octombrie, în jurul orei 11.30, Dondoș Gheorghe, de 37 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a pătruns fără drept în incinta Liceului Tehnologic Oltchim, din municipiul Râmnicu Vâlcea, unde ar fi agresat fizic trei elevi și un cadru didactic.

Motivul pentru care bărbatul ar fi recurs la un asemenea gest, sunt mai multe discuții contradictorii pe care fiul său, elev la liceul respectiv, le-ar fi avut cu colegii.
În baza probatoriului administrat în cauză, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, polițiștii de ordine publică au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul l.P.J. Vâlcea.
În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniști publice, fapte prevăzute de Codul Penal, .
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...