Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


De SĂRBĂTORI, râmnicenii vor avea un patinoar artificial în "Orăşelul Copiilor"

De SĂRBĂTORI, râmnicenii vor avea un patinoar artificial în "Orăşelul Copiilor" foto: arhiva

Sărbătorile de iarnă reprezintă un moment mult aşteptat de copii, tineri sau adulţi, toţi cei care se află în căutarea unor amintiri de basm cu oameni de zăpadă, Moş Crăciun, luminiţe şi flori de gheaţă.
în acest an, Primăria Râmnicului urmăreşte să ofere locuitorilor municipiului şi oaspeţilor de pretutindeni, o mulţime de posibilităţi de petrecere a sărbătorilor de iarnă cu spectacole, colinde tradiţionale, bradul de Crăciun şi iluminat feeric, căsuţe în care să se comercializeze produse specifice acestei perioade atât de frumoasă a anului şi un patinoar artificial care va reprezenta un important punct de atracţie în Orăşelul Copiilor.

Pentru a asigura transparenţa în ceea ce priveşte centralizarea solicitărilor de participare, atribuirea amplasamentelor precum şi urmărirea desfăşurării corecte a activităţilor comerciale, administraţia locală consideră oportună adoptarea unei hotărâri a Consiliului Local pentru aprobarea unui Regulament privind organizarea Târgului Decembrie Magic în municipiul Râmnicu-Vâlcea. Acest punct se află pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local ce va avea loc la data 16 octombrie.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella