Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Şofer de camion, prins în timp ce conducea pe DN7 cu 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat

Ieri, 12 octombrie, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un alt șofer de autocamion, care circula pe Drumul Național 7, pe raza comunei Câineni, sub influența alcoolului, având 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat. Astfel că, în jurul orei 16.00, pe Drumul Național 7, pe raza localității Câineni, polițiștii Serviciului Rutier au oprit un autocamion, condus de B.P.M., de 46 de ani, din comuna Bălteni, județul Olt.

Având în vedere faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, faţă de acesta efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella