Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

RÂMNICU VÂLCEA: A lovit 2 elevi, de 15 ani, pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea efectuează cercetări faţă de un bărbat, pentru vătămare corporală din culpă a doi tineri. Ieri, 12 octombrie, în jurul orei 10.00, Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Luceafărului, din municipiu, soldat cu rănirea a doi tineri.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat că șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere la doi elevi, cu vârstele de 15 ani, care se angajaseră în traversarea reglamentară a străzii, după care a părăsit locul faptei.

Cei doi tineri au fost conduși la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  În urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe conducătorul auto în cauză, fiind vorba de un bărbat, de 53 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus