RÂMNICU VÂLCEA: A lovit 2 elevi, de 15 ani, pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea efectuează cercetări faţă de un bărbat, pentru vătămare corporală din culpă a doi tineri. Ieri, 12 octombrie, în jurul orei 10.00, Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Luceafărului, din municipiu, soldat cu rănirea a doi tineri.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat că șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere la doi elevi, cu vârstele de 15 ani, care se angajaseră în traversarea reglamentară a străzii, după care a părăsit locul faptei.

Cei doi tineri au fost conduși la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  În urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe conducătorul auto în cauză, fiind vorba de un bărbat, de 53 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...