Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO UPDATE: Bătaie la Liceul Chimic din Râmnicu VÂLCEA! Directoarea și o profesoară AGRESATE

Ioana Achim, directorul Liceului Chimic din Râmnicu Vâlcea, un cadru didactic și trei elevi (o fată și 2 băieți) au fost agresați chiar în incinta școlii de către un părinte recalcitrant din Colonia Nuci. Conform unor martori oculari, Gheorghe Dondoș a intrat nervos în școală, trecând de paznic fără probleme și în holul liceului a început să împartă pumni și înjurături unor elevi, care avuseseră, cu o zi înainte un schimb de replici dure cu fiul lui.
Agresorul nu a ținut cont de nimic, ba mai mult, atunci când directoarea liceului a încercat să aplaneze conflictul, a îmbrâncit-o și pe aceasta, precum și pe o altă profesoară.
”În pauză am avut o divergență cu fiul agresorului, iar peste 10 mine a apărut tatăl lui și a început să dea în mine și într-un alt coleg. Unei fete i-a rupt hainele de pe ea și a târât-o pe jos, a împins o profesoară, directoarea la fel. Profesoarele au încercat să-l calmeze și le-a bruscat”, ne-a declarat elevul în clasa a XII-a B, agresat de Gheorghe Dondoș
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella