FOTO: El este VIOLATORUL de la Sinesti! A fost retinut pt 24 de ore

Agresorul tinerei care a fost violata zilele trecute la Sinesti a fost retinut pt 24 de ore. Este vorba despre Moaca Vladut de 27 de ani din localitatea Sinesti, care a batut-o si a agresat-o sexual pe tanara de 18 ani, eleva in clasa a XII-A a liceului Preda Buzescu din Berbesti.


Un chef în casa unui tânăr din localitatea Sinești, județul Vâlcea, a luat o întorsătură neașteptată, după ce tinerii au consumat băuturi alcoolice. Aceștia au bătut și au abuzat sexual o tânără de 18 ani, ore în șir. După calvar, tânăra a reușit să scape, ba chiar a furat cheile de la casă, încuindu-i pe violatori înăuntru. Tânăra, care este elevă în clasa a XII-a la Liceul Preda Buzescu din Berbești, a fugit direct la poliție, unde a depus plângere.
Agresiunea a avut loc în seara zilei de marți, 9 octombrie 2017, iar până la sosirea poliției, unii dintre participanții la chef au reușit să iasă pe geam, însă oamenii legii i-au prins pe majoritatea acolo.
”S-au dus la chef acolo toți și fete si băieți după care s-a îmbătat acel Moacă Vlăduț și el a bătut-o rău si a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el și cu restul. Ea a încercat să se apere, l-a mușcat rău de deget și apoi a bătut-o si mai rău. Într-un final a reușit să scape după ce au abuzat-o. Și a furat cheile de la casă , i-a încuiat pe toți acolo și a fugit la poliție”, ne-a declarat un apropiat al tinerei.
Toți colegii tinerei violate o susțin pe aceasta și cred că vinovații trebuie să plătească pentru ceea ce au făcut. În afară de tânărul care a bătut-o, toți ceilalți participanți la viol sunt elevi la același liceu cu adolescenta.
”Se efectuează cercetări în acest moment. O tânără de 18 ani a depus o plângere cu privire la infracțiunea de viol față de un tânăr de 27 de ani. Deocamdată, polițiștii din Berbești au deschis o anchetă în acest caz”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...