Şofer urmărit de poliţie pe DN7, în această dimineaţă!

12 Oct 2017
În această dimineață, în jurul orei 04.00, polițiștii Serviciului Rutier au efectuat semnale de oprire în trafic a unui autoturism, care depășise limita legală de viteză, însă, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, fără să respecte semnalele regulamentare.
Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului, pe care l-au depistat și oprit, pe Drumul Național 7, pe raza comunei Bujoreni.
Cu prilejul controlului autoturismului, polițiștii au identificat 17 truse de scule pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență ori transport.

Polițiștii l-au sancționat contravențional pe bărbat, cu amendă, în cuantum de 1.885 de lei, și au confiscat cele 17 truse de scule, transportate ilegal.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...