Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

INVESTIŢII la Sineşti: Primarul Burleanu a depus mai multe proiecte

Primarul localității Sinești, Cristian Burleanu, a depus mai multe proiecte de investiții, pentru care speră să prindă finanțare guvernamentală și deja mai multe lucrări de asfaltare a drumurilor au fost demarate.
“Am prins un proiect pe OUG 28 reabilitare, dotare şi etajare şcoală Sineşti, deja lucrăm la documentaţie, care trebuie depusă până pe 30 octombrie 2017. Mai avem un proiect depus pe AFIR reabilitare şi dotare cămin cultural, s-a făcut deja evaluarea în teren, urmează să primim răspuns până la sfârşitul lunii.
Avem o asfaltare care începe peste o săptămână de 1,7 km. Din satul Popeşti până în satul Ciucheţi. Am făcut o bază sportivă din fonduri proprii, am înfiinţat echipa de fotbal şi în fiecare duminică sunt sute de oameni la meciuri.
Mai avem un proiect pe GAL, vrem să construim un târg comunal, care să fie tot duminică. Am făcut un parc de joacă la şcoala Popeşti, unde învaţă peste 80 de copii şi în fiecare zi parcul este plin.
Reţeaua de apă este finalizată, am făcut recepţia în luna iulie 2017, avem apă în toată localitatea”, susține primarul Cristian Burleanu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella