Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Localitatea Pietrari va avea utilaje de deszăpezire performante

Intrarea în sezonul rece nu vrea să îl prindă pe picior greşit pe primarul localităţii Pietrari, Nicolae Moraru!
Acesta a reuşit să obţină prin GAL „Microregiunea Horezu” 80.000 de euro, sumă ce va fi folosită pentru achiziţionarea unui utilaj performant pentru deszăpezirea drumurilor şi pentru curăţarea şanţurilor.

Căminul Cultural Pietrarii de Sus se află pe lista primarului

Tot prin fonduri culturale, primarul Moraru doreşte să modernizeze Căminul Cultural Pietrarii de Sus. Prin aceasta instituţie, se vor realiza ample lucrări de consolidare. De asemenea, va fi montată o centrală termică, se va achiziţiona mobilier şi aparatură.
„Mai avem un cămin cultural modern, pe care l-am făcut cu fonduri obţinute pe Măsura 7.2. În următoarea sesiune de depunere a proiectelor pe PNDL, încerc să aduc îmbunătăţiri bazei sportive, unde vreau să amenajez o cantină plus locuri de cazare. Sunt convins că voi obţine finanţare pentru toate proiectele realizate”, a declarat primarul Nicolae Moraru.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus