Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Comuna Tetoiu, racordată la apă

• Autorităţile locale vor face recepţia lucrărilor în două săptămâni!

Două investiţii majore de interes local vor fi gata în comuna Tetoiu până la începutul sezonului rece! Potrivit edilului Lucian Antonie, primăria localităţii va inaugura peste 2 săptămâni sistemul de apă care se întinde pe o suprafaţă de 27 de kilometri, obiectiv care va fi dat în administrare operatorului regional APAVIL. Un alt proiect important este un pod pe pârâul Şasa, care va deservi 150 de familii. Investiţia este aşteptată de ani buni de oamenii localităţii, care au profitat de apă încă din această vară.
Astfel, după ani buni de muncă, primăria Tetoiu va culege în sfârşit roadele: ”În două săptămâni se va face recepția pe 28 de kilometri. Intenționăm ca la recepție să chemăm şi Apavil la care să-l predăm să-l administreze. Avem în jur de 150 de cereri, oamenii abia așteaptă să dea drumul la apă. În perioadele în care s-au făcut probe, oamenii au folosit apă de la cișmelele stradale pentru adăpat animale, pentru irigații și au fost foarte mulțumiți. Am făcut probele necesare, din analize, apa este și va fi potabilă” a spus Lucian Antonie.

Podul se la punctul Crăpătureanu este de mare ajutor pentru 150 de familii

O altă investiţie poate la fel de aşteptată este podul de la punctul Crăpătureanu, unde 150 de familii erau nevoite să ocolească distanţe mari pentru a ieşi din cătun. “Acest pod a fost luat de ape în 2014, am obținut aproximativ 6 miliarde și cred că în 2 săptămâni podul va fi gata, se va face recepția și se poate circula. Oamenii erau nevoiți să ocolească aproximativ 6 kilometri până la următorul pod, era greu. Copiii se duc la școală, oamenii la muncă, ambulanțele ajungeau greu. Sperăm ca în 2 săptămâni să le facem un cadou frumos” a mai spus Antonie. Primăria localităţii Tetoiu are în prezent proiecte depuse şi pe programul PNDL 2, proiecte acceptate de guvern şi care vor prinde finanţare după o muncă intensă depusă de autorităţi.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella