Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


La Guşoeni se vor asfalta 13,5 kilometri de drum

Încă o investiţie demarată de primarul Nicolae Concioiu, în localitatea vâlceană Guşoeni. În perioada următoarea, edilul şi-a propus să reabiliteze drumurile rămase neasfaltate. Calculele arată că pentru asfaltarea celor 13,5 kilometri de drumuri comunale, ar fi nevoie de aproximativ 1,2 miliarde de lei vechi. Primăria Guşoeni nu dispune de această sumă, ci doar de jumătate.
„Avem la dispoziţie 600 de milioane lei vechi pentru pregătirea de iarnă a drumurilor de pământ şi de piatră. Însă, costurile pentru reabilitarea acestora sunt aproape duble. Ne-ar trebui aproximativ 800 de metri cubi de piatră. Pe lângă material, şi costurile de funcţionare ale utilajelor sunt ridicate. Sperăm să putem suplimenta fondurile din bugetul local, în urma unei rectificări, pentru a acoperi această investiţie. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, o să avem nevoie de sprijin. Poate CJV ne va ajuta să pietruim aceste drumuri. În cazul în care nu vom găsi o sursă de finanţare, vom face o prioritizare pentru aceste drumuri. În primul rând trebuie să intervenim pe drumurile care duc către gospodării, care se întind pe 7-8 kilometri”, a declarat Nicolae Concioiu, primarul comunei Guşoeni.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella