Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

VIOL LA SINEȘTI! Tânăra abuzată i-a încuiat în casă pe violatori

Un chef în casa unui tânăr din localitatea Sinești, județul Vâlcea, a luat o întorsătură neașteptată, după ce tinerii au consumat băuturi alcoolice. Aceștia au bătut și au abuzat sexual o tânără de 18 ani, ore în șir. După calvar, tânăra a reușit să scape, ba chiar a furat cheile de la casă, încuindu-i pe violatori înăuntru. Tânăra, care este elevă în clasa a XII-a la Liceul Preda Buzescu din Berbești, a fugit direct la poliție, unde a depus plângere.
Agresiunea a avut loc în seara zilei de marți, 9 octombrie 2017, iar până la sosirea poliției, unii dintre participanții la chef au reușit să iasă pe geam, însă oamenii legii i-au prins pe majoritatea acolo.
”S-au dus la chef acolo toți și fete si băieți după care s-a îmbătat acel Moacă Vlăduț și el a bătut-o rău si a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el și cu restul. Ea a încercat să se apere, l-a mușcat rău de deget și apoi a bătut-o si mai rău. Într-un final a reușit să scape după ce au abuzat-o. Și a furat cheile de la casă , i-a încuiat pe toți acolo și a fugit la poliție”, ne-a declarat un apropiat al tinerei.
Toți colegii tinerei violate o susțin pe aceasta și cred că vinovații trebuie să plătească pentru ceea ce au făcut. În afară de tânărul care a bătut-o, toți ceilalți participanți la viol sunt elevi la același liceu cu adolescenta.
”Se efectuează cercetări în acest moment. O tânără de 18 ani a depus o plângere cu privire la infracțiunea de viol față de un tânăr de 27 de ani. Deocamdată, polițiștii din Berbești au deschis o anchetă în acest caz”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.
Evaluaţi acest articol
(34 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus