VÂLCEA: Tânără de 22 de ani, autoarea unui FURT dintr-o locuinţă

La data de 10 octombrie, specialiștii criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au reușit depistarea autorului unui furt din locuință, comis pe raza comunei Mădulari, în perioada 23 septembrie – 3 octombrie a.c.

La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, specialiști criminaliști și conducător câine de urmă, care au efectuat cercetarea la fața locului, administrând mai multe probe în vederea stabilirii autorului.

Persoana bănuită este o tânără, de 22 de ani, din comuna Pesceana. Acesta ar fi pătruns în locuință, prin forțarea unei ferestre, de unde a sustras mai multe bunuri de uz casnic.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...