Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

RAZIE A POLIȚIEI RUTIERE! 12 permise de conducere reținute și peste 187 de amenzi în weekend

În acest weekend, polițiști rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Vâlcea au constatat, în cadrul acțiunilor organizate, 9 infracțiuni rutiere și au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de un conducător auto.
De asemenea, doar în 6 octombrie a.c., polițiștii vâlceni au acționat în sistem integrat pentru reducerea accidentelor rutiere, prilej cu care au aplicat 187 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 50.000 de lei. Au reținut 12 permise de conducere și au retras 16 certificate de înmatriculare.

Conducere fără permis

În data de, 8 octombrie a.c., în jurul orei 08.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Orașului Călimănești au fost sesizați cu privire la o coliziune între două autoturisme pe Drumul Național 7, pe raza orașului Călimănești.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că, unul dintre cei doi conducători auto, un tânăr de 24 de ani, din municipiul Slatina, avea permisul de conducere reținut din 2 iunie a.c., iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, faţă de acesta efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără permis de conducere și sub influenţa alcoolului.

Șoferi sub influența alcoolului depistați în trafic

În dimineața zilei de 8 octombrie a.c., în jurul orei 09.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au oprit pe Drumul Național 7 – Calea București, un autoturism condus de C.I.R., de 46 de ani, din localitate.
Având în vedere faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat.
De asemenea, în seara zilei de 6 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Orașului Băile Olănești au oprit pe strada A.I. Cuza, un autoturism condus de G.C.G., de 36 de ani, din localitate.
Având în vedere faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,26 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducătorii auto au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, faţă de aceștia efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus