Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

TAXIMETRIE ILEGALĂ, LA BĂILE OLĂNEȘTI ȘI SUTEȘTI

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Băile Olănești și a posturilor de poliție Vlădești și Păușești Măglași, în cadrul unei acțiuni organizate, au depistat un taximetrist care a îmbarcat persoane dintr-o altă localitate, decât cea de autorizare și nu avea aparatul de taxat în funcțiune.
Polițiștii l-au sancționat contravențional pe taximetrist, cu amendă în cuantum de 1.000 de lei și i-au suspendat dreptul de desfășurare a activității, fiindu-i reținut atestatul de taximetrist.
În cadrul acțiunii au fost aplicate 10 amenzi contravenționale, în valoare de 3.000 de lei.
De asemenea, la data de 7 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au depistat un bărbat, de 35 de ani, din comuna Gușoieni, care transporta 3
persoane, contracost, pe Drumul Național 67 B, fără a deține autorizație de taxi valabilă.
Polițiștii au probat activitatea repetitivă a conducătorului auto în cauză, pe care l-au sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile Legii nr. 38/2003, privind
transportul în regim taxi și în regim de închiriere și au dispus suspendarea dreptului de utilizare al autovehiculului pe o perioadă de 6 luni.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus