Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

ATENȚIE ȘOFERI: Ieri au avut loc 2 ACCIDENTE pe DN7! (FOTO)

Ieri, 7 octombrie, pe Drumul Național 7, pe raza județului Vâlcea, au avut loc 2 accidente rutiere soldate cu rănirea de persoane, respectiv:
1. în jurul orei 12.00 - accident rutier pe raza localității Racovița, la km. 220+700 de metri, soldat cu rănirea a 2 persoane. Au fost implicate două autoturisme, ambii conducători auto fiind răniți și
2. în jurul orei 16.00 - accident rutier în afara localității Milcoiu, la km 163 +550 de metri, soldat cu rănirea unei tinere, de 18 ani;
În ambele situații, cauza producerii accidentelor a fost neadaptarea vitezei de deplasare la condițiile meteo - rutiere (carosabil umed și drum în curbă).

Polițiștii rutieri sunt prezenți pe arterele rutiere ale județului, acționând cu aparatele radar din dotare în scopul asigurării regimului legal de viteză.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus