Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Vâlcea: Un șofer de 31 de ani a fost ARESTAT pentru comiterea a trei infracțiuni!

Polițiștii rutieri din Horezu au dispus reținerea pentru 24 de ore, față de un tânăr care a condus un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice, având dreptul de conducere anulat și aflându-se sub influența alcoolului.  Din cercetări rezultă faptul că, ieri, 7 octombrie, G.L.C., de 31 de ani, din comuna Tomșani, ar fi condus un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice din localitate, pe care avea montate plăcuțe de înmariculare cu numere atribuite unui alt autoturism.

De asemenea, polițiștii au constatat că tânărul avea o alcoolemie de 0,50 mg per litru alcool pur în aerul expirat și dreptul de conducerea autovehicule pe drumurile publice, anulat.
În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii rutieri au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul l.P.J. Vâlcea.
În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, fără permis de conducere și sub influența alcoolului, fapte prevăzute de Codul Penal.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus