VÂLCEA: Tânăr de 18 ani, cercetat pentru furtul a 600 kilograme de pere

08 Oct 2017
VÂLCEA: Tânăr de 18 ani, cercetat pentru furtul a 600 kilograme de pere FOTO: YouTube
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Berislăvești au depistat autorul unui furt de fructe, comis în 6 octombrie a.c., pe raza comunei Berislăvești. Din cercetările efectuate rezultă faptul că, la data de 6 octombrie a.c., C.F.A., de 18 ani, ar fi sustras dintr-o livadă de peri, din Berislăvești, 600 kilograme de pere, estimate la 3.000 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reușit probarea activității infracționale și au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă tânărul în cauză. Totodată, polițiștii au recuperat fructele sustrase și le-au predat persoanei vătămate.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...