Un hoţ a spart geamul unei maşini parcate la Muzeul Trovanților, din Costeşti

Un hoţ a spart geamul unei maşini parcate la Muzeul Trovanților, din Costeşti foto: arhiva
Poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliţie Rurală Pietrari au depistat autorul a două furturi din autoturisme, comise pe raza comunelor Costești și Bărbătești.

Din cercetările efectuate rezultă faptul că, la data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, P.D.I., de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, ar fi spart geamul unui autoturism, care se afla în parcarea Muzeului Trovanților, din comuna Costești, de unde ar fi sustras bani, acte personale și carduri bancare, producând un prejudiciu estimat la 1.000 de lei.

De asemenea, în noaptea de 28 spre 29 septembrie a.c., același bărbat ar fi spart geamul unei autoutilitare, parcată pe raza comunei Bărbătești, de unde a sustras o tabletă.

În urma investigaţiilor criminalistice şi a cercetărilor efectuate în cauză, poliţiştii au reușit probarea activităților infracționale și au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă bărbatul în cauză. Totodată, polițiștii au recuperat tableta sustrasă din autoutilitară și au predat-o persoanei vătămate.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...