Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Daniela Oteșanu continuă campania ”Bucurii pentru copii”! Ultima oprire Nicolae Bălcescu

05 Oct 2017
Deputatul Daniela Oteșanu continuă campania „Bucurii pentru copii”, proiect care a luat naştere în urmă cu 3 ani din dragoste pentru copii si din dorița de a oferi acestora o alternativă la ceea ce este pe piață în acest moment. Încă de la început campania a fost gândită de către Daniela Oteşanu ca o caravană, care să ajungă în toate localităţile judeţului. Pe lângă daruri, dulciuri şi jucării, Daniela Oteşanu şi femeile social-democrate le oferă micuţilor şi un spectacol de teatru de păpuşi. Textele teatrului de păpuși sunt unele vesele pline de umor, inspirate de felul în care copiii își exprimă gândurile și cuvintele, de întrebările pe care ei și le pun la vârste atât de mici și de felul în care ei văd relația de prietenie. Pe de alta parte, totul a fost conceput ca o expresie a relatiei unice parinte-copil.
”Campania "Bucurii pentru copii" a ajuns în comuna Nicolae Bălcescu. Mulțumim mult domnului primar Constantin Oprea pentru sprijin. Mulțumesc prietenelor mele Lelioara, Antoanela, Diana, Dana Neacșu, Claudia, Cami, Lili, Dana Vlădulescu si Carmen pentru aportul la fiecare acțiune. M-am bucurat că astăzi au fost alături de noi colegii noștri, senatorul Bogdan Matei și deputatul Ovidiu Popa”, a scris pe Facebook Daniela Oteșanu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus