ATENȚIE PĂRINȚI ! 2 biciclişti minori, RĂNIŢI GRAV în accidente rutiere

În ultimele zile, pe raza județului Vâlcea au avut loc două accidente rutiere în care au fost implicați doi minori, în calitate de bicicliști.

"Zilele trecute, doi bicicliști, minori, au fost răniți în accidente rutiere. În ambele situații, bicicliștii au intrat în coliziune cu autoturisme participante la trafic, la schimbarea direcției de mers.
Unul dintre accidentele a avut loc vineri, 29 septembrie a.c., pe Drumul Județean 703L, pe raza orașului Călimănești, în urma căruia biciclistul minor a fost internat în spital, în stare gravă, comă de gradul 1.

De asemenea, pe 2 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, pe Drumul Județean 677D, pe raza comunei Ștefănești, a avut loc un  accident rutier, în urma căruia un minor, de 10 ani, a fost rănit grav și trimis la Unitatea de Primiri Urgențe, din Craiova.

Având în vedere situația prezentată, ne adresăm părinților cu rugămintea de a nu lăsa copiii nesupravegheați pe drumurile publice și să nu le permită accesul cu bicicleta pe drumurile publice dacă nu au împlinit vârsta minimă de 14 ani.
În situația în care aceștia îndeplinesc condiția obligatorie de vârstă, să se asigure că aceștia cunosc regulile de circulație și sunt echipați corespunzător.
De asemenea, învățați copiii să conducă prudent, să se asigure temeinic la schimbarea direcției de mers şi să acorde prioritate de trecere celorlalți participanți la trafic.
Stimați părinți, consecințele accidentelor rutiere în care sunt implicați minori sunt deosebit de grave și distrug vieți." se arată în comunicatul IPJ Vâlcea!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...