Acțiune organizată de Poliția Transporturi Vâlcea

Ieri, 3 octombrie, între orele 09.00 – 15.00, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Transporturi Vâlcea au desfășurat o acțiune în zona orașului Băbeni și pe raza de competență a Postului de Poliție Transporturi Govora, în scopul prevenirii și combaterii faptelor ilicite de natură economică.

Polițiștii au fost aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.100 de lei, respectiv: 2 sancțiuni contravenționale prevăzute de Legea nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, fiind depistat un agent economic care nu deținea documente de intrare în unitate comercială pentru 23 de pachete de țigări și șoferul unei autoutilitare care transporta 1.200 kilogramede cărbune lignit, fără documente de proveniență ori transport.

De asemenea, polițiștii au confiscat 3,46 metri cubi de material lemnos, de esență fag, deținut fără documente legale și au aplicat 1 sancțiune în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...