Un şofer cu „alergie” la etilotest nu a oprit la semnalul poliţiştilor în Bălceşti!

02 Oct 2017
În dimineața zilei de 1 Octombrie a.c., în jurul orei 04.00, polțiști rutieri și de ordine publică, din cadrul Poliției Orașului Bălcești, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Tudor Vladimirescu, din orașul Bălcești, însă, șoferul autoturismului nu a respectat semnalul polițiștilor, acesta continuându-și deplasarea.

Polițiștii l-au urmărit pe acesta până la domiciliul său, din orașul Bălcești, unde i-au solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest precum şi recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta refuzând categoric.

Polițiștii au deschis un dosar penale numele bărbatului de 50 de ani, din orașul Bălcești, în care efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută de Codul penal.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...