Investiţiile continuă la Guşoeni

O investite de strictă necesitate pentru locuitorii comunei vâlcene, Guşoeni, este tot mai aproape de realizare! Este vorba de introducerea rețelelor de apă şi canalizare. Primarul Nicolae Concioiu s-a declarat optimist în privinţa acestui proiect, având convingerea că investiţia se va realiza!

Vecinii din Creţeni vor fi alimentaţi cu apă din Guşoeni

Cele cinci puţuri care se vor construi la Guşoeni vor avea resurse suficiente cât să alimenteze şi localitatea Creţeni. De asemenea, canalizarea va fi conectată la cea din Creţeni şi la staţia de epurare de pe marginea pârâului Pesceana.

Dispensarul medical va fi reabilitat

Investiţiile continuă la Guşoeni, prin reabilitatea dispensarului medical. Clădirea va fi extinsă şi va beneficia de dotări moderne.
„Va fi un centru de sănătate în adevăratul sens al cuvântului, dotat cu tot ceea ce trebuie pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a actului medical. Ministerul Dezvoltării a aprobat finanţarea acestui proiect. Urmează semnarea contractului. Suma care urmează a fi alocată se ridică la 1.457.200 lei, bani cu care vom reuşi să modernizăm, să dotăm, să extindem acest obiectiv, să-l împrejmuim şi să avem o curte aşa cum trebuie, dar şi dotările de care doctorii au nevoie pentru a-şi putea desfăşura activitatea.”, a declarat primarul Nicolae Concioiu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...