Primar Gheorghe Melente a participat la stingerea incendiilor de vegetație

Noua bază sportivă va fi amplasată între scoală şi clădirea în care funcţionează în prezent un afer-school. În ultimele săptămânii primarul Gheorghe Melente s-a ocupat de întocmirea documentaţiei pentru aceasta investiţie care va fi realizată prin GAL “Oltul Puternic”. Este vorba de suma de 46.000 euro.

„În ultimele săptămâni, m-am ocupat de întocmirea documentaţiei pentru această investiţie. Noua bază sportivă de minifotbal va fi amplasată între şcoală şi clădirea unde funcţionează un after-school. Banii pentru acest teren sintetic de dimensiuni reduse ne vor fi repartizaţi prin GAL «Oltul Puternic». Din câte am înţeles, vom primi 46 de mii de euro, sumă care, din calculele mele, este suficientă pentru a realiza o asemenea investiţie. Sunt convins că mini-stadionul va deveni o atracţie pentru toţi locuitorii şi va fi folosit nu doar de elevi, ci şi de alţi tineri din comună”, a declarat primarul Gheorghe Melente.

A participat la stingerea incendiilor de vegetaţie din Drăgoeşti

În această vară primarul Gheorghe Melente, alături de o echipă de voluntari, au sprijinit pompierii militari la stingerea a trei incendii de vegetaţie care au cuprins islazurile din Drăgoeşti.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...