Primarul Nicolae Moraru vrea să realizeze investiţii de 140 de miliarde lei vechi la Pietrari

Aşa cum ne-a obişnuit, primarul localităţii Pietrari, Nicolae Moraru inveşte în educaţie, astfel că pe lista investiţiilor ce vor fi realizate prin fondurile pe PNDL 2, se află şi şcoala din Pietrari. Aici învaţă aproximativ 260 de copii. Pe lângă modernizarea şcolii primarul doreşte să construiască un pod peste pârâul Otăsău.
“Pentru şcoală, am obţinut 32 de miliarde lei vechi. Aici, vom face un cabinet medical, grupuri sanitare moderne, vom schimba mobilierul şi vom dota cabinetele de specialitate. Lucrări de modernizare vom face şi la centrul medical, unde sunt două cabinete pentru medicii de familie, unul stomatologic şi o sală de tratamente. Eu sunt mulţumit de banii pe care i-am obţinut pe PNDL. Sper să meargă bine acest program şi să nu blocăm investiţiile”, a precizat primarul Nicolae Moraru.

Au fost asfaltați 8 km de drumuri şi vor fi scoşi la licitaţie încă 6 km

Primarul Nicolae Moraru a anunţat că în curând va face recepţia finală a lucrărilor realizate pe Ordonanţa 28. Este vorba de construirea a doua poduri şi de asfaltarea a 8 kilometri de drumuri, investiție care s-a ridicat la aproximativ 100 de miliarde de lei vechi.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...