VÂLCEA: Agenți de securitate, prinși pe picior greșit de polițiști

24 Sep 2017
VÂLCEA: Agenți de securitate, prinși pe picior greșit de polițiști foto: www.viata-libera.ro
La data de 24 septembrie a.c., între orele 00.00 - 06.00, poliţiştii Compartimentului Sisteme de Securitate, din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, în baza unui plan de măsuri privind desfăşurarea de activităţi preventive şi de combatere a infracţiunilor contra patrimoniului a agenţilor economici de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, au organizat și pus în aplicare o acţiune pe linia Legii nr. 333/2003 privind paza obiectelor, bunurilor şi valorilor, prilej cu care au verificat 21 de unităţi asigurate cu paza umană proprie sau prin societăţi specializate de pază.

Acţiunea a avut ca scop verificarea modului de executare a serviciului de către agenţii de securitate, cunoaşterea sarcinilor din consemnul particular şi a modului de intervenţie în cazul unui incident în obiectivul păzit. În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat 6 agenţi de securitate care desfăşurau serviciul în mod necorespunzător, fapt pentru care au fost sancţionaţi contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 58 si 59 din Legea nr. 333/2003.

Totodată, la o societate comercială nu a fost găsit personalul de pază, urmând a se efectua verificări în acest sens şi a se lua măsuri faţă de persoana vinovată. Agenţii de securitate verificaţi au fost reinstruiţi cu privire la modul de executare a sarcinilor ce le revin, precum şi cu privire la modul de intervenţie şi sesizare în cazul unui eveniment.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...