Râmnicean, cercetat penal pentru înşelăciune. Şantaja administratori de magazine!

22 Sep 2017
Râmnicean, cercetat penal pentru înşelăciune. Şantaja administratori de magazine! FOTO: criticarad.ro

Un bărbat de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, este cercetat penal pentru infracţiunea de înşelăciune. Acesta cumpără produse de panificaţie despre care ulterior susţinea că ar fi avut cioburi, şuruburi sau filtre de ţigări în interior. În schimbul tăcerii, bărbatul solicita diferite sume de bani administratorilor de magazine.

"Polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Vâlcea efectuează cercetări față de un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune. Din investigaţii rezultă faptul că, în cursul lunii septembrie a.c., L.O. cumpăra produse de panificație, respectiv pâine și pateuri, după care sesiza administratorii magazinelor cu privire la faptul că, în interiorul produselor cumpărate, ar fi găsit cioburi, șuruburi sau filtre de țigari, uneori, susținând că a suferit răni din această cauză.

În schimbul tăcerii, bărbatul solicita diferite sume de bani administratorilor de magazine, iar în unele situații, chiar a obținut aceste sume de bani. Faptele au fost săvârșite pe raza orașului Călimănești și comunei Muereasca. În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, pentru probarea întregii activităţi infracţionale." se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...