Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

ANNABELLA a preluat fabrica Sucmeron din Reghin

21 Sep 2017
Tranzacție importantă pentru firma Annabella din Râmnicu Vâlcea. Dan și Dorina Mutu, cei care conduc brandul Annabella, au achiționat recent fabrica Sucmeron din reghin, anunță www.zi-de-zi.ro. Informația a fost confirmată pentru jurnaliștii din reghin de către Dan Mutu, însă acesta nu a oferit mai multe detalii.

Annabella este o reţea modernă de retail, prezentă pe piaţa românească din 1994. Reţeaua cuprinde în prezent zeci de magazine, în trei formate diferite: Concept Store-ul Annabella A-Z, Annabella Fresh – concept special destinat comerţului de fructe şi legume si supermarketul Annabella. Cu o tradiţie îndelungata pe piaţa retailerilor din România, Annabella SRL ofera clienţilor săi produse alimentare şi nealimentare de calitate, orientate către nevoile, dorinţele şi sugestiile acestora.
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus