Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Băiatul lui Florescu de la URBAN rupe gura târgului în București! Și-a tras Mercedes ultima fiță

20 Sep 2017
Băiatul lui Florescu de la URBAN rupe gura târgului în București! Și-a tras Mercedes ultima fiță foto www.cancan.ro

Petru Florescu, noul crai de Dorobanţi, şi-a făcut apariţia la NUBA Cafe în stil mare: cu un Mercedes S65, al cărui preţ de pornire este 250.000 de euro, anunță www.cancan.ro. Puștiul de doar 18 ani de la Vâlcea este fiul omului de afaceri Teodor Florescu, proprietarul firmei de salubritate Urban S.A. Bucureşti. Cu toate că firma pe care tatăl său o deţine este în insolvenţă, iar Florescu senior este cercetat în mai multe dosare penale pentru evaziune fiscală, fiul său, Petrișor se respectă atunci când iese în oraş. Pe lângă Mercedes-ul său ultradotat, Petru Florescu atrage atenţia prin hainele şi accesoriile de firmă. La mână poartă un Hublot, marcă elveţiană de lux, are ochelari Cartier şi tenişi Christian Louboutin, alte brand-uri de lux.


În vârstă de 18 ani, pe care i-a împlinit în luna ianuarie a acestui an, Petru Florescu este un talentat pilot, el participând anul trecut în Formula 4 britanică. Anul acesta a concurat în EuroFormula Open. În cursa de la Estoril, "Petrişor" a obţinut un onorabil loc 6, el urcând chiar şi pe podium, fiind pe locul 3 într-un clasament paralel al debutanţilor.

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella