FOTO ACCIDENT GRAV la Milcoiu: 3 răniţi grav! Un tir s-a răsturnat peste alte două maşini! TRAFIC BLOCAT

În urmă cu puţin timp, în localitatea Milcoiu din judeţul Vâlcea a avut loc un grav accident de circulaţie, din care au rezultat 4 victime, 3 rănite grav.

Din primele informaţii se pare că un tir de marfă s-a răsturnat într-o curbă după ce şoferul a pierdut controlul volanului, pe sensul opus de mers. Tirul se deplasa pe direcţia Piteşti Râmnicu Vâlcea.

În accident sunt implicate trei autovehicule: un tir şi 2 autoturisme. Accidentul a avut loc la km. 160+300 m, pe DN 7, pe raza localităţii Milcoiu. Sensul Râmnicu Vâlcea Piteşti este blocat în acest moment.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...