FOTO ACCIDENT GRAV la Milcoiu: 3 răniţi grav! Un tir s-a răsturnat peste alte două maşini! TRAFIC BLOCAT

În urmă cu puţin timp, în localitatea Milcoiu din judeţul Vâlcea a avut loc un grav accident de circulaţie, din care au rezultat 4 victime, 3 rănite grav.

Din primele informaţii se pare că un tir de marfă s-a răsturnat într-o curbă după ce şoferul a pierdut controlul volanului, pe sensul opus de mers. Tirul se deplasa pe direcţia Piteşti Râmnicu Vâlcea.

În accident sunt implicate trei autovehicule: un tir şi 2 autoturisme. Accidentul a avut loc la km. 160+300 m, pe DN 7, pe raza localităţii Milcoiu. Sensul Râmnicu Vâlcea Piteşti este blocat în acest moment.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...